Unpacking Arcam rDAC KW

Het lijkt wel alsof het usb- / streaming-dac regent! Audiac stuurde ons een rDAC wireless version toe: een usb-dac met tevens de mogelijkheid via wifi te streamen. Wij pakken hem alvast uit voor de camera.Even wat specs op een rijtje:

Connecties: usb, wifi, coaxiaal en optisch
Dac: wolfson 8741
Sampling rate: 24 bit 192 KHz
Usb-input: 24bit / 96KHz
Uitgang: cinch
Voeding: extern, 6 volt 600 ma
Prijs: 529 euro

Gerelateerde berichten

Albergo+

Multifunctionele hotelradio van Tivoli Audio

Hotelgasten brengen meestal maar een paar nachten in hun hotelkamer door. Vanuit die wetenschap heeft Tivoli Audio zijn hotelradio, de Albergo+, ontwikkeld. Het resultaat is een multifunctionele radio die door iedereen direct is te bedienen, ook zonder gebruiksaanwijzing in de buurt.

Geef een reactie