web analytics

Unboxing van de Furutech GT40

VIDEO – D/a-converters vinden we allemaal leuk natuurlijk. Het is een gemakkelijke manier om apparaten beter te laten klinken. En ze worden helemaal leuk als er een usb-aansluiting op zit, want dat kan ook de pc als bron worden ingezet! Wij pakken de Furutech GT40 uit. Een (vrij) nieuwe usb-dac van 498 euro. Ow… en we schroeven hem meteen even open!

Hieronder treft u de video:

 

Hier kort wat specs:

Maximale samplerate usb: 24 bit / 96 KHz
Phono: mm / mc
Line-in
Hoofdtelefoon-aansluiting
Volumeregeling
Externe voeding
Cinch-uitgang.

Prijs: ?498

Gerelateerde berichten

Sonos Multifamily

Sonos op termijn naar de beurs?

Het streamingmerk Sonos is geen onbekende op dit platform. Met een heus marketingoffensief – zie de recente TV-commercials en online advertenties – doet men er momenteel alles aan om de naamsbekendheid nog verder te vergroten. De voornaamste reden hiervoor is de sterk opkomende concurrentie, die op basis van prijs proberen marktaandeel af te snoepen. Sterk […]

Geef een reactie