web analytics

TDK gaat bezerk

We kennen TDK voornamelijk van bandjes, cd-r, dvd-r… kortom: opname media. Maar dat ze ook boomboxen, docking stations en platenspelers konden maken… nee, dat wisten we nog niet.

We hebben onlangs wat opgevangen in de markt dat TDK een andere richting op wilde gaan. Wellicht klinkt dat iets te drastisch. Ze wilde in ieder geval een uitbreiding van het productaanbod.

Nu stuitten we op een website:
http://www.tdkperformance.com/en-us/, (dank aan Dennie van Geest) waar we wel heel bijzondere dingen zien voor een merk als TDK. We gaan niet de inhoudt van de website opnoemen. Klik maar en kijk uw ogen uit…!

Gerelateerde berichten

Philips DS7580 lighning dock

Philips introduceert docks met lightning connector

NIEUWS – Vele fabrikanten van docking stations zullen Apple vervloeken. Waarom? Wat dacht u van een nieuwe connector? De kleinere lightning-connector kan best handig zijn in gebruik, maar is niet handig voor de consumenten en fabrikanten. 

Demo B&W A5 en A7

Eerste indruk B&W A5 en A7

Het persbericht van de gloednieuwe A5 en A7 is er nog maar net uit, maar wij hebben al een demo gehad van Bowers & Wilkins. Hartstikke leuk natuurlijk. De twee nieuwelingen in de ‘New Media’-lijn van B&W moeten het Apple-segment gaan aanvullen. Geen vervanging van de Zeppelin Air, maar een aanvulling dus. Hoe klinken deze […]

Geef een reactie