web analytics

TDK gaat bezerk

We kennen TDK voornamelijk van bandjes, cd-r, dvd-r… kortom: opname media. Maar dat ze ook boomboxen, docking stations en platenspelers konden maken… nee, dat wisten we nog niet.

We hebben onlangs wat opgevangen in de markt dat TDK een andere richting op wilde gaan. Wellicht klinkt dat iets te drastisch. Ze wilde in ieder geval een uitbreiding van het productaanbod.

Nu stuitten we op een website:
http://www.tdkperformance.com/en-us/, (dank aan Dennie van Geest) waar we wel heel bijzondere dingen zien voor een merk als TDK. We gaan niet de inhoudt van de website opnoemen. Klik maar en kijk uw ogen uit…!

Gerelateerde berichten

Denon maakt streamen betaalbaar

PERSBERICHT – We zijn behoorlijk enthousiast over de Marantz Melody Media. De reden is dat het een betaalbaar apparaat is, het systeem gewoonweg goed werkt én dat het veel kan. Denon kan natuurlijk niet achterblijven en introduceert nu ook een midi-systeem met streaming mogelijkheden. De CEOL kost ?899 en kan dus alles: cd’s spelen, streamen, […]

Geef een reactie