Philips stopt met productie tv’s

De cijfers van Philips vallen tegen. Vandaar dat Philips de productie van tv’s stopt. Toch het einde van een prachtige lijn van producten!

Philips gaat de productie van tv's afstoten vanwege tegenvallende cijfers.

Het zat er ook wel aan te komen. Philips hikt al jaren tegen het einde van de productie aan. Hoe mooi de tv’s ook zijn: ze waren duur… en dat vinden consumenten gewoon niet leuk. Zeker niet als de Samsungs en LG’s voor een habbekrats een werkende tv kunnen bieden.

Lightning en healthcare lopen wel goed. Onze gok: Philips gaat zich meer en meer richten op enkele gebieden in de markt en gaat dat uitbuiten. Wat wordt de volgende sector die ons Hollandse bedrijf gaat afstoten? Audio?

Klik hier voor een overzicht van de cijfers.

Gerelateerde berichten

Linn Kiko

Nieuw: streamen met Linn Kiko

NIEUWS – Linn gaat voor assortimentsverbreding door een compacte digitale alleseter te introduceren; de Linn Kiko. Daarmee wordt het mogelijk om de geluidsweergave van alle digitale content via deze netwerkspeler te laten streamen, zonder nog langer concessies te hoeven wat betreft de kwaliteit.

Next Big Sound

Next Big Sound: afgelopen halfjaar één biljoen streams

Het marktonderzoeksbureau Next Big Sound bracht onlangs een interessant rapport naar buiten over het streamen van muziek. Volgens het New Yorkse bedrijf zijn er de afgelopen zes maanden 1.032.225.905.640 nummers en video’s over de hele wereld gestreamd, oftewel ruim één biljoen. 

Geef een reactie