Philips stopt met productie tv’s

De cijfers van Philips vallen tegen. Vandaar dat Philips de productie van tv’s stopt. Toch het einde van een prachtige lijn van producten!

Philips gaat de productie van tv's afstoten vanwege tegenvallende cijfers.

Het zat er ook wel aan te komen. Philips hikt al jaren tegen het einde van de productie aan. Hoe mooi de tv’s ook zijn: ze waren duur… en dat vinden consumenten gewoon niet leuk. Zeker niet als de Samsungs en LG’s voor een habbekrats een werkende tv kunnen bieden.

Lightning en healthcare lopen wel goed. Onze gok: Philips gaat zich meer en meer richten op enkele gebieden in de markt en gaat dat uitbuiten. Wat wordt de volgende sector die ons Hollandse bedrijf gaat afstoten? Audio?

Klik hier voor een overzicht van de cijfers.

Geef een antwoord