web analytics

Muziek van de Royal Wedding

De hype is vandaag natuurlijk helemaal op zijn hoogtepunt: Prince William en Catherine Middleton gaan trouwen. Met de nodige bombastische, emotionele muziek natuurlijk. Wie benieuwd is naar welke muziek het stel op deze bijzondere dag draait: het komt uit op cd!

De officiële muziek – die natuurlijk vandaag in Westminster Abbey wordt gespeeld – is vanaf mei te verkrijgen in Europa. Op het album staan artiesten als:

  • The Chapel Royal Choir
  • The London Chamber Orchestra
  • The Fanfare Team van de Central Band of the Royal Air Force

Wij kennen ze niet, maar het zal vast prima klinken! De officiële cd krijgt natuurlijk een mooi boekje met wat bijzondere teksten die tijdens de dag zijn uitgesproken. Er komt ook een vinyl versie en een download.

 

 

Gerelateerde berichten

George Harrison - Early Takes Volume 1

Nog niet eerder uitgebrachte tracks van George Harrison bij Linn Records

NIEUWS – Vandaag bereikte ons het bericht dat UMG (Universal Music Group) een exclusief Studio Master album van George Harrison, met daarop een aantal nog niet eerder uitgebrachte tracks, ter online distributie heeft overgedragen aan Linn Records. Volgens ons het bewijs dat ‘streamende muziekliefhebbers’ een mooie tijd tegemoet gaan, wanneer deze trend zich onder de […]

Geef een reactie