web analytics

Linn upgrade Uphorik en Radikal

De aparte voeding voor de LP12 – de Radikal – en de phono-stage – de Uphorik – krijgen een forse upgrade. Linn voorziet deze twee producten voor phono-liefhebbers met de dynamik-technologie.

Linn geeft alle bezitters van de Radikal en Uphorik de kans om deze upgrade, die invloed heeft op de voeding van het apparaat, uit te voeren. In een notendop is de ‘Dynamik-technologie’ een schone, efficiënte manier van voeden. Het is een ver doorontwikkelde schakelende voeding die – voor zo ver wij weten – wél goed klinkt.

De doorgewinterde hifi-liefhebber weet hoeveel invloed een voeding heeft op de prestaties van een apparaat. Het kan dus wel degelijk interessant zijn de componenten te voorzien van een voedingsupgrade. Kosten zijn niet bekend bij ons. U kunt deze uiteraard opvragen bij uw dealer.

Gerelateerde berichten

Meridian DSP3200 en Audiocore 200

PERSBERICHT – Meridian is groot liefhebber van actieve luidsprekers met digitale ingang. De DSP3200 is de kleinste in de serie, maar moet volgens Meridian uitstekende prestaties neerzetten. De bijbehorende Audiocore 200 (voorversteker) stuurt puur digitaal uit naar de DSP3200. De Audiocore kan allerlei soorten bronnen accepteren, zoals een iPod, tv, cd, en usb-bronnen. Dat maakt […]

1 reactie

Geef een reactie