Linn upgrade Uphorik en Radikal

De aparte voeding voor de LP12 – de Radikal – en de phono-stage – de Uphorik – krijgen een forse upgrade. Linn voorziet deze twee producten voor phono-liefhebbers met de dynamik-technologie.

Linn geeft alle bezitters van de Radikal en Uphorik de kans om deze upgrade, die invloed heeft op de voeding van het apparaat, uit te voeren. In een notendop is de ‘Dynamik-technologie’ een schone, efficiënte manier van voeden. Het is een ver doorontwikkelde schakelende voeding die – voor zo ver wij weten – wél goed klinkt.

De doorgewinterde hifi-liefhebber weet hoeveel invloed een voeding heeft op de prestaties van een apparaat. Het kan dus wel degelijk interessant zijn de componenten te voorzien van een voedingsupgrade. Kosten zijn niet bekend bij ons. U kunt deze uiteraard opvragen bij uw dealer.

Gerelateerde berichten

Sbooster

Sbooster – High End Munchen 2017

Het Nederlandse merk Sbooster maakt al jaren high-end voedingen voor talloze hifi-apparaten die gebruik kunnen maken van externe voedingen. Op de High End Munchen 2017 laten zij een nieuw product zien: de Ultra Pro. Deze ‘add-on’ voor de voedingen is speciaal bedoeld voor dc-dc voedingen. Wiebren Draaijer – eigenaar van Sbooster – legt uit hoe […]

1 reactie

Geef een reactie