Alpha Audio heeft een nieuwsbrief

Jazeker! Het is nu mogelijk u aan te melden op de nieuwsbrief van Alpha Audio. Met twee simpele stappen kunt u zich registreren en al de nieuwe artikelen elke twee weken in de mailbox krijgen. Gemakkelijker wordt het niet!

Klik hier om u te registreren voor de nieuwsbrief, of vul uw naam en e-mail adres in aan de rechterzijde van de website.

Alpha Audio legt u niet permanent vast: als u de nieuwsbrief niet interessant (genoeg) vindt, kunt u zich altijd afmelden!

Gerelateerde berichten

Ikbenstil Roundcube DAC

Ikbenstil kennen we vooral van high-end computersystemen. Supercomplete en stille, custom home theatre pc’s, of bijzonder snelle gaming-machines. Niet echt iets voor Alpha Audio dus. Maar nu gaan de Amsterdammers ook d/a-converters en eindverstekers bouwen. En dat is wél het gebied van Alpha Audio. Wij kijken naar de nieuwe Roundcube DAC.

Geef een reactie