Teufel Concept D500

VIDEO – PC-luidsprekers zijn vaak twee lelijke plastic doosjes met op zijn best matige units. Versterking gebeurt vaak door een standaard schakeling die rechtstreeks uit China gevaren is. De Duitse luidsprekerfabrikant Teufel benadert de pc-luidspreker iets anders. Zij stuurden ons de Concept D500 toe. Om een tipje van de sluier op te lichten, kunt u hier alvast de unboxing bekijken!

Hieronder vindt u het filmpje van de Teufel Concept D500.

Lees hier de review van de Concept D500

Gerelateerde berichten

Manger terug naar Nederland

Van Audio Ingang hebben we te horen gekregen dat het Duitse luidsprekermerk Manger weer naar Nederland komt. De opmerkelijke speakers waren even verkrijgbaar in ons kikkerlandje, maar waren tot nu alles nog via het wereldwijde web te bestellen. Daar brengen de jongens uit Zevenbergen dus weer verandering in. 

1 reactie

Geef een reactie