Teufel Concept D500

VIDEO – PC-luidsprekers zijn vaak twee lelijke plastic doosjes met op zijn best matige units. Versterking gebeurt vaak door een standaard schakeling die rechtstreeks uit China gevaren is. De Duitse luidsprekerfabrikant Teufel benadert de pc-luidspreker iets anders. Zij stuurden ons de Concept D500 toe. Om een tipje van de sluier op te lichten, kunt u hier alvast de unboxing bekijken!

Hieronder vindt u het filmpje van de Teufel Concept D500.

Lees hier de review van de Concept D500

Gerelateerde berichten

Nieuwe Davis Acoustics Matisse HD

NIEUWS РImporteur Sonority Audio kondigt aan dat het Franse Davis Acoustics een nieuwe luidspreker in de line-up heeft: de Matisse HD. De nieuwe vloerstaander staat net onder de Stentaure en de Vinci 2, waardoor het een gat tussen de bookshelf en de vloerstaanders opvult. Leuk voor wie een betaalbare full-range luidspreker zoekt dus!

1 reactie

Geef een reactie