web analytics

Sonos app voor Android uitgesteld

Helaas, helaas: de Sonos applicatie voor Android is uitgesteld. Waarschijnlijk tot half / eind april, zo vertelt onze bron. De diverse tests hebben hier en daar nog wat problemen laten zien.

Uiteraard wil Sonos geen problemen tijdens de lancering van de gratis applicatie. De ervaring van de Sonos-app moet gelijk zijn aan die voor iPhone en wellicht zelfs de CR200. Kortom: de ontwikkeling is nog in gang… Volgens Sonos moet de app in april wel af zijn… We houden u op de hoogte!

De app is nu gelanceerd! Kijk hier voor een beschrijving.

Gerelateerde berichten

Sonos Event

Sonos lanceert nieuwe AMP, in-wall speakers en meer

Enkele weken geleden werden wij uitgenodigd voor een demonstratie bij Sonos in Amsterdam. Sonos heeft nieuws. Nieuwe speakers, een nieuwe versterker en nieuwe innovaties. Wij worden op 5 februari om 09:00 uur verwacht in hartje Amsterdam. Vroeg in de ochtend worstelen wij ons door de files. Wat voor leuks zou Sonos in petto hebben?

Geef een reactie