Sonos app voor Android uitgesteld

Helaas, helaas: de Sonos applicatie voor Android is uitgesteld. Waarschijnlijk tot half / eind april, zo vertelt onze bron. De diverse tests hebben hier en daar nog wat problemen laten zien.

Uiteraard wil Sonos geen problemen tijdens de lancering van de gratis applicatie. De ervaring van de Sonos-app moet gelijk zijn aan die voor iPhone en wellicht zelfs de CR200. Kortom: de ontwikkeling is nog in gang… Volgens Sonos moet de app in april wel af zijn… We houden u op de hoogte!

De app is nu gelanceerd! Kijk hier voor een beschrijving.

Gerelateerde berichten

Sonos android controller

Nieuwe Sonos controller software ook voor Android tablets

NIEUWS – Het heeft even geduurd, maar hij is er: Sonos controller software voor Android tablets. Niet dat de oude app niet werkte op een tablet, maar echt optimaal was het niet. We hebben daarom maar nooit een ‘versus’ gedaan met de iPad app, omdat het gewoon geen strijd is. Met versie 3.6 van de […]

Geef een reactie