web analytics

Onkyo en Spotify

Na Sonos en Logitech, stapt Onkyo in het liefdesbootje met Spotify. Vooralsnog is er één receiver beschikbaar: de 7.2-kanaals TX-NR609. Prijs: ?599.

De TX-NR609 kan dus Spotify streamen. (320 kbps). De playlists of interface is te tonen op de tv. Wel zo handig voor wie niet alles vanaf een klein schermpje wil doen. Het zit er ook dik in dat Onkyo met een iPhone en Android-app komt om de receiver mee te bedienen.

Vermogen kan de receiver niet echt leveren: 160 watt in 6 ohm bij één kanaal. Geen zware luidsprekers koppelen dus. Maar ja: wat wil je voor dit geld? ?599 voor een receiver met zo veel functies is niet veel.

Gerelateerde berichten

RS2396_Uniti_Streamers_FINAL_WHITE-scr

NAIM Unity ondersteunt Spotify Connect

Er komt een flinke update aan voor NAIM-streamers. Zowel de Unity-lijn als de NDS, NDX, ND5 XS als de NAC N172 XS krijgen een update waardoor ze kunnen werken met Spotify Connect. En dat is heel goed nieuws voor de bezitters van deze apparaten. 

bryston-4b-sst

Introductie nieuwe Alpha Schrijver: Harro Tillema

Alpha Audio is weer een schrijver rijker: Harro Tillema. Harro gaat met name de muziekreviews verzorgen en zal daarbij proberen de krenten uit de pap te halen voor onze trouwe lezers. Natuurlijk schuwt Harro ook geen mooie streamer, versterker of speaker. Maar wie kan beter vertellen wie hij is en wat hij gaat doen, dan […]

Geef een reactie