Logitech-app voor Android

Het heeft even geduurd... maar daar istie dan: de app voor Android!

Eindelijk! Logitech ziet het licht en heeft een officiële squeezebox-app gemaakt voor Android. Zou het met de Sonos-app te maken hebben?

Het heeft even geduurd... maar daar istie dan: de app voor Android!Sjonge, wat heeft het lang geduurd zeg! Maar nu is hij er dan: de officiële Logitech app voor Squeezebox. Beter laat dan nooit, moet Logitech gedacht hebben. En Sonos net zo goed, trouwens. Maar goed…

De applicatie oogt en werkt exact gelijk aan die van de iPhone. En dat is prima, want die werkt uitstekend. Het lijkt een beetje op de interface en structuur van de Touch. Wie dus bekend is met de squeezebox zal zijn weg gemakkelijk vinden.

We vragen ons een beetje af of Logitech niet te laat is met deze software, want er zijn talloze gratis alternatieven die uitstekend werken en veel weg hebben van de software van Logitech. We noemen Squeezedroid waar we zelf al tien maanden mee werken. Met volle tevredenheid. Nou ja… wie alsnog de officiële software van Logitech wil gebruiken, kan deze nu downloaden uit de market.

Gerelateerde berichten

Logitech brengt Harmony Touch

NIEUWS – Logitech breidt de Harmony-serie uit met de Harmony Touch. De naam zegt het al: een afstandsbediening met touchscherm. Nu hebben al wat modellen een aanraakschermpje, maar bij de Touch is dat toch anders. Daar heeft het scherm een veel grotere functie. Gelukkig heeft Logitech wel aan wat hard buttons gedacht… we kunnen ons […]

Octave 10 jaar garantie Music2

Music2 levert 10 jaar garantie op Octave

NIEUWS – Goed nieuws voor wie graag op zeker speelt: Music2 – importeur van Octave – levert vanaf nu 10 jaar garantie op de versterkers. Ze zijn zo betrouwbaar dat ze dit met gemak aandurven. Uiteraard moet u hem dan wel bij een officiële dealer aangeschaft hebben. 

Geef een reactie