web analytics

Logitech-app voor Android

Het heeft even geduurd... maar daar istie dan: de app voor Android!

Eindelijk! Logitech ziet het licht en heeft een officiële squeezebox-app gemaakt voor Android. Zou het met de Sonos-app te maken hebben?

Het heeft even geduurd... maar daar istie dan: de app voor Android!Sjonge, wat heeft het lang geduurd zeg! Maar nu is hij er dan: de officiële Logitech app voor Squeezebox. Beter laat dan nooit, moet Logitech gedacht hebben. En Sonos net zo goed, trouwens. Maar goed…

De applicatie oogt en werkt exact gelijk aan die van de iPhone. En dat is prima, want die werkt uitstekend. Het lijkt een beetje op de interface en structuur van de Touch. Wie dus bekend is met de squeezebox zal zijn weg gemakkelijk vinden.

We vragen ons een beetje af of Logitech niet te laat is met deze software, want er zijn talloze gratis alternatieven die uitstekend werken en veel weg hebben van de software van Logitech. We noemen Squeezedroid waar we zelf al tien maanden mee werken. Met volle tevredenheid. Nou ja… wie alsnog de officiële software van Logitech wil gebruiken, kan deze nu downloaden uit de market.

Gerelateerde berichten

Asus Xonar Xense

PC Audio begint een behoorlijke vlucht te krijgen. Het aantal d/a-converters met een usb-aansluiting neemt mede daardoor rap toe. En terecht; het werkt simpelweg gemakkelijker dan een cd-speler en de geluidskwaliteit is uitstekend. Er is echter nog een andere manier om te genieten van audio via de pc: een hoogwaardige geluidskaart. Asus is nog één […]

Band of Skulls Sweet Sour

Band of Skulls – Sweet Sour

We houden wel van een potje lekkere rock bij Alpha Audio. Jankende gitaren, harde drums, rauwe stemmen… heerlijk. Band of Skulls is een band die perfect binnen dit plaatje past. De Britten weten heerlijk los te gaan op de juiste momenten. Die adrenaline los te maken die hoort bij ongecompliceerde rock. We zijn toe aan […]

Geef een reactie