Samsung bd-hts ht-d5550

Nieuw hr systeem van Samsung. Kunststof en vooral hoge cijfers.1000 watt, 3d sound, Chrystal amp plus, en natuurlijk 3d Blu-ray… klinken doet het niet…. prijs nog niet bekend.

image

Gerelateerde berichten

NAD T 787 A/V Surround Sound Receiver

NAD presenteert de T 787 A/V Receiver

NIEUWS – De stroom aan de ontwikkelingen en nieuwe standaarden in het segment van de A/V receivers is niet te stoppen. Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, EARS (Enhanced Ambient Recovery System) surround mode, HDMI 1.4a, 3D, etc. Verkoop dat maar eens als fabrikant aan je doelgroep als er nog maar kort geleden een nieuwe […]

Teufel Central AV | Cubycon 2 speakers

Direct speelklaar: Teufel Central AV | Cubycon 2

De Teufel Central AV | Cubycon 2 is een complete home entertainment oplossing voor liefhebbers van goed geluid, die dat in een all-in-one surround systeem verpakt willen hebben, aldus Teufel. Zie het maar als een multifunctionele all-in-one 5.1 surround module voor thuis. Doordacht uitgevoerd en direct speelkaar, dankzij een eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke aansluitingen.

Geef een reactie