web analytics

Primares nieuwe cd32 en i32

ISE NIEUWS – Primare introduceerde vandaag een nieuwe cd-speler en geïntegreerde versterker: de cd32 en i32. De opvolgers van de erg populaire cd30 en i30. Heel aardig is dat er een streaming-mogelijkheid komt!

De streaming-kaart is optioneel en zit in de nieuwe i32 (middelste apparaat).

Primare is geen merk dat elk jaar zijn series vernieuwd. Vandaar dat het best bijzonder is dat er een nieuwe midrange cd-speler en versterker is gekomen. De cd32 en i32 kosten namelijk 2400 euro. Nog leuker is dat er een optionele module is ontwikkeld voor de i32, waardoor streaming mogelijk wordt.
Als u denkt: ja, leuk hoor, maar hoe ga ik dat bedienen op het apparaat? Primare heeft het display vervangen voor een oled-model. Daardoor kunt u toch prima navigeren. Tenminste: dat is wat Primare vertelt. Wij hebben het nog niet kunnen proberen. Over de geluidskwaliteit kunnen we ook niet heel veel zeggen. Op een beursvloer kan je dat niet bepalen. Maar…. we gaan een exemplaar aanvragen!

Gerelateerde berichten

De Mu-so Qb Hifi-kubus

Mu-so Qb levert compact hifi-geluid

Voor kleinbehuisden of gewoon voor op de slaapkamer: de Mu-so Qb van Naim levert vanuit een compacte 21 cm kubus 300 Watt aan hifi-geluid. Het is daarmee de ideale kompaan voor bijvoorbeeld een high end portable muziekspeler, uw smartphone of een notebook.

ROCKI

ROCKI brengt al uw muziek samen

Het is nog niet klaar en er wordt ook nog naar financiering gezocht, maar dit product zou best eens kunnen aanslaan! ROCKI wordt een nieuw wireless-muzieksysteem dat wordt ontwikkeld door een team verspreid over New York, Nederland en Singapore.

Geef een reactie