web analytics

Nieuwe ps audio regenerator

Ps audio heeft twee nieuwe regenerators. De power plant p10 en de p5. Verschil is met name het aantal aansluitingen. 9 op de p10 en 4 op de p5. De nieuwe modellen zijn geheel nieuw ontwikkeld en worden. Weer in de us gemaakt. Prijzen. Ongeveer 6000 euro voor de p10 en 4000 voor de p5.

image

Gerelateerde berichten

PS Audio lanceert P3 Power Plant

NIEUWS – PS Audio, welbekend van de Perfect Wave Dac en de Power Plants en filters, heeft een nieuwe baby-regenerator in het gamma: de P3. De P3 kan 750 watt continu vermogen leveren, wat natuurlijk minder is dan de P5, en mist een touch screen. Toch nog genoeg opties voor de gemiddelde hifi-liefhebber!

Bowers & Wilkins P3

Bowers & Wilkins lanceert de P3-hoofdtelefoon

NIEUWS – Bij Bowers & Wilkins hebben ze de vaart met betrekking tot het ontwikkelen en uitbrengen van hoofdtelefoons er goed in zitten. Na de P5 en C5 wordt het assortiment breder getrokken met de P3. De nadruk ligt – zoals we van B&W gewend zijn – op een goede weergave, gecombineerd met een fraai […]

Geef een reactie