Nieuwe prijslijst Atoll

NIEUWS – Een nieuwe cd-speler – jawel ze worden nog gemaakt! – een nieuwe prijslijst én een nieuwe serie: de Prestige-lijn. Het kan niet op bij Atoll.

Een nieuwe cd-speler dus. En niet zomaar één. Een nieuwe referentie-speler! Prijskaartje ?5000. We weten er nog niet heel veel over, maar dat komt vast nog wel. Daarnaast heeft Atoll een nieuwe prijslijst opgesteld. Download deze hier: Atoll_prijslijst februari 2011

https://www.alpha-audio.nl/2011/02/nieuwe-prijslijst-atoll/

Gerelateerde berichten

Muziek van de Royal Wedding

De hype is vandaag natuurlijk helemaal op zijn hoogtepunt: Prince William en Catherine Middleton gaan trouwen. Met de nodige bombastische, emotionele muziek natuurlijk. Wie benieuwd is naar welke muziek het stel op deze bijzondere dag draait: het komt uit op cd!

Linns geheimpje – de Sekrit DS-I

ISE  NIEUWS – Ja, een geheimpje van Linn! De gloednieuwe Linn Sekrit DS-I is een streaming unit met versterker. Uitermate geschikt voor inbouw – daar is hij ook voor bedoeld – of een plekje in de hoek van de kamer. De kwaliteit ligt tussen de Sneaky en de Majik DS in.

Geef een reactie