web analytics

Nieuwe olive 6

Demo van de nieuwe olive 6. Klinkt wel aardig. Ze spelen over een ayre vv en t+a eindversterker. Wilson Sascha luisprekers. (31000 euro). Laag is niet mooi en nog steeds harde s-klanken. Duidelijk jitter probleem.

image

Gerelateerde berichten

Video Bose Soundlink Wireless Mobile

VIDEO – We zijn bij Bose op bezoek geweest om onder meer de nieuwe SoundLink Wireless Mobile bluetooth luidspreker te bekijken en beluisteren. Over de klankmatige eigenschappen kunnen we nog niet veel vertellen. Wel kunnen we natuurlijk het product laten zien. We pakken hem uit voor u en vertellen er wat over!

blue note spotify

Blue Note app voor Spotify

NIEUWS – We hebben al eerder gemeld dat Spotify nu ook apps heeft. Heel leuk voor wie iets specifieks wil volgen. Denk aan een artiest, een zender… of een label. Blue Note bijvoorbeeld. Die heeft nu ook een App voor Spotify!

Geef een reactie