web analytics

Linns geheimpje – de Sekrit DS-I

ISE  NIEUWS – Ja, een geheimpje van Linn! De gloednieuwe Linn Sekrit DS-I is een streaming unit met versterker. Uitermate geschikt voor inbouw – daar is hij ook voor bedoeld – of een plekje in de hoek van de kamer. De kwaliteit ligt tussen de Sneaky en de Majik DS in.

De gloednieuwe Linn Sekrit streaming player.

De Sekrit is Linns nieuwe product voor de installatiemarkt. Hij wordt volgens Linn veel gebruikt op boten… wel luxe boten, gokken wij, want de prijs is ongeveer 1800 euro. (Uit ons hoofd). De Sekrit is heel basaal afgewerkt, maar zit zonder meer slim in elkaar. Bij inbouw is uiteraard de aan- en uitschakelaar nog bereikbaar. Achterop zit een aantal aansluitingen. Allereerst natuurlijk de lan-aansluiting, maar we mogen zeker niet een analoge input een een digitale coaxiale ingang vergeten. Al met al een uitermate interessant product!

Gerelateerde berichten

Netgear Nighthawk

Netgear Nighthawk belooft supersnelle WiFi

Netgear lanceert een nieuwe dual-band 802.11ac wireless router: de Nighthawk AC1900 Smart WiFi Router (R7000). Het ingehuurde pr-bureau belooft de snelste WiFi ter wereld en ?de combinatie van een krachtige 1GHz dual core processor met een SuperSpeed USB 3.0 port en Netgear Beamforming+, om snelheid, betrouwbaarheid en bereik te vergroten voor optimale connectiviteit?.

Geef een reactie