Leuke demo van nordost kabels

Demo van Nordost van een viertal nieuwe kabels. White lightning, Purple flare, Blue Heaven en Red Dawn. Verschillen goed hoorbaar. Purple flare is wat dik. White lightning prettig. Red Dawn is met afstand het meest neutraal.

image

6 reacties

 1. Ik heb mijn hele set bedraad met de oude platte Red Dawn, en ben eigenlijk wel benieuwd naar hoe de nieuwe ronde klinkt in vergelijking met de oude platte.
  Beetje jammer dat bij dit soort demonstraties de vorige versies altijd als oud vuil worden beschouwd…

  1. Dag Menno,

   Ik denk niet dat er heel veel verschil in zit, eerlijk gezegd. Anders moet je even aan een winkel of dealer vragen of je een setje mag lenen. In veel gevallen is dat geen probleem. Als dat wel het geval is, is het geen slimme handelaar. Hearing is believing, nietwaar?

   1. Ik denk dat het voor mijn portemonee niet verstandig is als ik een demo ga vragen… Als ze echt beter klinken dan kost het me weer een hoop poen. Dat is ook de reden dat ik nooit meer naar NBS kabels wil luisteren… 😀
    Ik ben momenteel tevreden met wat ik heb. Ik ga wel binnenkort een paar ArtSpeak netkabels kopen, heb ze pas bij een kennis gehoord en was onder de indruk (A-B testje gedaan, vergeleken met standaard bijgeleverde kabels). Goede kabel voor weinig centen…

    1. Grappig: ik heb ook de Art Speaks gekocht. Voor erg weinig geld zeer veel muziek erbij. Klinkt aanzienlijk beter dan de (veel) duurdere AudioQuest NRG3. Gebruik ze nu als referentie :-).

     1. Oh! Da’s helemaal mooi! Bespaar ik dus gewoon weer een hoop centen!
      Ik heb ook altijd zoiets gehad van stroom is stroom, tot ik de Kemp Powersource kon proberen. Die is hier nooit meer weggegaan. Ik wil nu ook dat laatste kleine stapje zetten. (Alles staat al op een aparte oversized groep hier)

Geef een antwoord