web analytics

Demo van Kanzy

Wow! Zo hoort het. Clean, groot en met impact. Geweldig goede demo van Kanzy. De kaam 1000 krijgt signaal van de loit cd speler. Superset. Prijs…53.000 voor de versterker.

image

Gerelateerde berichten

Pass Labs XS Pre amp

Pass Labs introduceert Xs Pre-amp

NIEUWS – Pass Labs heeft een jaar na de introdcutie van de Xs eindversterkers de Xs voorversterker geïntroduceerd. Of daarmee de reeks compleet is, durven we niet te zeggen, maar wie graag een complete voor- en eindversterkerset wil, kan nu naar de winkel. 

Arcam FMJ A19

Arcam introduceert FMJ A19

NIEUWS – Een nieuwe, geïntegreerde versterker van het welbekende Arcam. En dan ook nog binnen de hogere serie: de FMJ-serie. Volgens Arcam is de A19 uitstekend geschikt voor spelen op referentieniveau zonder verlies aan finesse. 

Geef een reactie