web analytics

Arcam rDAC KW

PERSBERICHT – De rDAC van Arcam is nu ook draadloos te gebruiken. De zogenoemde KW – Kleer Wireless – heeft een draadloos netwerkkaartje ingebouwd. Ouder rDAC zijn ook te ‘upgraden’.
Hieronder treft u het bericht van Audiac aan:

We zijn er heel blij mee: de terecht enthousiast ontvangen rDac is er nu ook in een draadloze uitvoering. Zeker net zo mooi is dat eerder aangeschafte rDacs probleemloos draadloos te maken zijn!

KLEER WIRELESS
De rDac KW maakt gebruik van dezelfde KLEER technologie waarmee de Arcam rCubes met elkaar communiceren. Aan de buitenzijde verschilt de KW alleen van de rDac door een kleine, uiterst effectieve antenne. Vanbinnen is de KW voorzien van extra electronica die het draadloos ontvangen signaal verwerkt. De rDac KW beschikt vanzelfsprekend over dezelfde bedrade ingangen (usb, optisch en coaxiaal) als de rDac.

rWave & rWand
Om muziek van uw iPhone, iPod of iPad naar de rDac KW te streamen, heeft u alleen Arcams utltacompacte rWand dongel nodig. Met de optionele rWave dongel sluit u even makkelijk uw computer draadloos op de rDac KW aan. In beide gevallen staat de door dCS ontwikkelde asynchrone usb-technologie van de rDac garant voor een hoorbare kwaliteitswinst. Met dezelfde dongels is natuurlijk ook de rCube aan te sturen!

Bestaande rDacs zijn met de los verkrijgbare KW upgrade eenvoudig draadloos te maken. Extra goed nieuws is dat de prijs van deze combinatie niet hoger is dan die van de kant-en-klare KW (529 euro). Zowel de beide dongels als de upgrade (antenne + printplaat) kosten 99 euro per stuk.

Heeft u vragen over de rDac KW of een van de andere Arcam producten? Laat het ons weten; we helpen u graag!

Gerelateerde berichten

Gorillaz Plastic Beach

De mannen achter het ‘fictieve bandje’ – vooral Damon Albarn van Blur en Jamie Hewlett – hebben het weer gedaan. Plastic beach is op en top Gorillaz. Hoewel de hit Stylo vrij tekenend is voor het album met zijn aparte retro disco sound, zijn de nummers bijzonder afwisselend en hebben veel nummers een donkere ondertoon. Het lijkt […]

Coldplay Ghost Stories

Review Coldplay – Ghost Stories

Het is een beetje een lastig verhaal met Coldplay. Ze hebben elk album een paar briljante nummers en een paar missers. Ook bij Ghost Stories – die onder meer de scheiding van Chris Martin behandelt – is te merken dat er een beetje koerswijziging gaande is. 

Geef een reactie