web analytics

Gelukkig nieuwjaar!

Beste bezoeker,

Alpha Audio wil u graag een gelukkig (en muzikaal) nieuwjaar wensen. Uiteraard hopen we u in 2011 weer vaak te zien!

Vriendelijke groet,

Jaap Veenstra, Alpha Audio.

Gerelateerde berichten

Steljes MS2

Hack & Win een Steljes Audio streamer

We hebben in de multitest streamers de Steljes Audio streamer meegepikt. Een bijzonder leuk streamertje voor slechts 100 euro! Om u te laten ervaren wat mogelijk is voor dat bedrag, geven we er ééntje weg. Echter… wij zouden het erg leuk vinden als de Steljes zijn volle high-res potentieel haalt. Kortom: u mag de Steljes […]

Nieuwe Denon 3D blu-ray speler: DBP-2012UD

NIEUWS – We horen niet heel veel meer over 3D, maar het zit wel overal op. Dus ook op deze DBP-2012UD van Denon. Niet gek natuurlijk; waarom zou je een Blu-ray speler zónder 3D kopen als het net zo goed mét deze feature kan? Gelukkig kan de speler ook gewoon een fimpje in full-hd afspelen […]

Geef een reactie