web analytics

Video: Alpha Audio’s referentieset

Wilt u weten hoe de set van Alpha Audio eruit ziet? Bekijk dan hier het fimpje waarin we de set beschrijven.

Wij zijn van plan om meer met video te gaan doen. Filmpjes integreren we binnen de (uitgebreide) artikelen. Zo hebt u de keuze ze af te spelen of niet.

Gerelateerde berichten

Cantatis Overture 192 geluidskaart

Videobespreking Cantatis Overture 192 geluidskaart

VIDEO – Hoewel pc-geluidskaarten aan het verdwijnen zijn vanwege interessante usb-oplossingen, is de geluidskaart zeker nog niet dood. En in bepaalde gevallen kan het een interessante oplossing bieden. Bijvoorbeeld in een htpc als u al een goede dac hebt met coaxiale ingang. Wij bekijken vandaag de Cantatis Overture 192. Een hoge segment geluidskaart uit de […]

Video – Asus Xonar Essence One

VIDEO – Asus wil een stap in de richting van de hifiwereld doen. Hun eerste poging: de Essence One. Een zeer degelijk gebouwde externe d/a-converter met uiteraard een usb-ingang. De prijs van de Essence One is nu nog niet bekend, maar gok op 300 euro of meer. 

Geef een reactie