web analytics

Nieuwe Rotel alles-in-één: RCX-1500

PERSBERICHT -We zien ze steeds meer opduiken: alles-in-één systemen met streamingmogelijkheden. Het kunnen ook zéér interessante oplossingen zijn voor gebruikers die geen torenhoog systeem in de woonkamer willen. Of voor gebruikers die gemak wensen natuurlijk. Rotel komt met de RCX-1500. Een systeem van – opmerkelijk – 1500 euro.

De nieuwe Rotel RCX-1500

Hieronder treft u het bericht van Rotel:

50 jaar ervaring leidt tot unieke prestaties. Zo ook bij de Rotel RCX-1500, waarin 5 decennia aan technische ervaring samenkomt in dit op het eerste zicht eenvoudige, maar enorm meerwaardige alles in één HiFi-systeem. Een CD-speler, stereoversterker, internet Radio/FM/DAB tuner, en bovendien de mogelijkheid tot draadloos streamen via PC bezorgt elke geluidsliefhebber de sound van zijn/haar dromen.

De features, gebundeld in een prachtig design, maken van de Rotel RCX-1500 de meest flexibele, hoogwaardige enkelvoudige stereocomponent van dit moment.

Features

  • CD-speler
  • Stereoversterker (2x 100 watt)
  • Internet/DAB/FM Tuner
  • Uitstekende DAC
  • Draadloos streamen
  • Meer dan 15.000 internet radiozenders
  • Kabelverbinding mogelijk
  • Hoogwaardige componenten
  • Simpel te bedienen

Adviesprijs: 1.500 ?

Gerelateerde berichten

Bell Canto C7R all-in-one

NIEUWS – Bell Canto heeft een ideale oplossing voor wie alles graag in één apparaat wil hebben. De C7R is een d/a-converter, phono voorversterker, hoofdtelefoon-versterker, tuner en complete versterker in één. Dat is nogal wat. De prijs? 2995 euro. 

Denon PMA50 DCD50

Probeer de Denon PMA-50 en DCD-50 zelf!

We hebben weer een leuke actie voor onze lezers. Drie lezers kunnen de Denon PMA-50 en DCD-50 zelf proberen. Wij vinden het een leuke set, maar wij en Denon zijn ook superbenieuwd wat u als kritische lezer van deze ‘design’-combi vindt. 

Geef een reactie