web analytics

Gloednieuwe Server

Geachte bezoeker van Alpha Audio. Indien u helemaal geen problemen hebt gehad met het bezoeken van Alpha Audio: prima! Indien dat wel het geval is geweest: excuses daarvoor. Inmiddels draait Alpha Audio op een gloednieuwe server, zodat we in de toekomst gemakkelijker kunnen uitbreiden, zonder stabiliteitsproblemen. Helaas is een overstap naar een nieuwe server geen gemakkelijke taak. Echter, alle data is nu overgezet en we voorzien verder geen problemen meer. Veel onbezorgd leesplezier!

Gerelateerde berichten

Netflix? Mwah?

De komst van Netflix naar Nederland wordt door de lezers van deze site met argusogen gevolgd, zo blijkt wel uit het klikgedrag van de bezoekers. Maar over de gehele Nederlandse bevolking ligt dat toch echt even anders, blijkt uit een enquête van Telecompaper.

Geef een reactie