Tentlabs show 21 november

NIEUWS – Nu de nieuwe b-DAC van Tentlabs eraan zit te komen, organiseert Tentlabs een show rondom de nieuwe converter. Iedereen die geïnteresseerd is in hoe een dac hoort te klinken, kan zich nu inschrijven via het onderstaande e-mail adres.


De recent geintroduceerde b-DAC is op 21 november te beluisteren tijdens een speciale show rondom Tentlabs producten. In de fraaie ambiance van van kasteel Nederhemert in de Bommelerwaard – Zaltbommel –  kunt U een uitstekende indruk krijgen van de bijzondere kwaliteiten van de nieuwe converter. Leuke bijkomstigheid: u kunt direct een praatje maken met de ontwerpers.

b-DAC heeft een introductie verkoopprijs van ? 879,- en wordt leverbaar medio Oktober. Aanmelding voor deze show via [email protected] of 040 ? 2130186. Nadere informatie volgt via www.tentlabs.com

https://www.alpha-audio.nl/2010/10/tentlabs-show-21-november/

Gerelateerde berichten

Studiedag Tentlabs analoog / digitaal

Menno van der Veen en Guido Tent – Tentlabs – organiseren in het kader van TubeSociety op 16 Oktober een studiedag. Guido Tent richt de aandacht op de invloed van voedingsruis en klokjitter op de weergave, layout van de schakeling in verband met EMC en signaal integriteit, IV conversie technieken plus analoge en digitale filtering. […]

Geef een reactie