web analytics

Sonos implementeert Spotify

IFA-NIEUWS – Sonos kennen we natuurlijk al. Het is een degelijk streaming systeem voor audio. Wat echter voor de Nederlanders nog ontbrak is een degelijke streaming service op basis van een abonnement. Rhapsody kon al, maar mag dus niet in Nederland. Spotify wél… en dat is nu toegevoegd.

De nieuwe iPad app... het ziet er 'slick' uit. Nog interessanter is dat Sonos nu ook Spotify ondersteunt.

Spotify komt feitelijk in twee smaken: een gratis en een betaalde versie, waarbij de betaalde versie natuurlijk het meest interessant is, omdat u dan heel gemakkelijk op artiest, album of track kunt zoeken en zo ook van muziek kunt genieten die niet ergens in uw netwerk opgeslagen is. Voor alle feiten over Spotify, klik hier.

Het platform waarop Sonos de nieuwe dienst liet zien, was overigens ook nieuw: de iPad. De interface is daardoor behoorlijk onder handen genomen en bestond uit drie delen. Links de zones, in het midden de gespeelde muziek en rechts een ‘zoekscherm’, waaronder het netwerk en de diverse diensten. Het zag er echt keurig uit en is nog gratis ook! Of Sonos nog met het Android-platform aan de slag gaat, weten we niet… ze sluiten het niet uit, zeggen ze.

Gerelateerde berichten

Technics

IFA 2015 – Nieuws – Technics

Technics is vorig jaar opnieuw leven ingeblazen op IFA 2014. Het valt nu onder de vlag van Panasonic. Dat geeft een wat gek gevoel, maar feit is: Technics zet zeer serieuze producten neer. Dit jaar laat het onder meer een nieuwe headset en streamer zien. 

Musica Fidelity V90-BLU (2)

Musical Fidelity brengt V90-BLU bluetooth-ontvanger uit

De Britse hifi-fabrikant Musical Fidelity heeft de V90-BLU bluetooth-ontvanger uitgebracht. Dit apparaatje is in staat om muziek van draadloze apparaten op een traditionele stereoset af te spelen. Daarnaast is het apparaatje uitgerust met een DAC.

Geef een reactie