Studiedag Tentlabs analoog / digitaal

Menno van der Veen en Guido Tent – Tentlabs – organiseren in het kader van TubeSociety op 16 Oktober een studiedag. Guido Tent richt de aandacht op de invloed van voedingsruis en klokjitter op de weergave, layout van de schakeling in verband met EMC en signaal integriteit, IV conversie technieken plus analoge en digitale filtering. Kortom: een interessante dag voor de gevorderde ontwikkelaar en zelfbouwers!

Voorkennis: Deze masterclass is bedoeld voor de ervaren ontwikkelaars en bouwers van audio apparatuur; de kennis wordt op hoog niveau beschikbaar gesteld.

Na het bijwonen van deze dag is de deelnemer in staat om kritische aandachtsgebieden van een mixed-signal ontwerp te lokaliseren en met de aangereikte kennis de juiste beslissingen te nemen over het ontwerp.

Studiedag “Analoog rondom digitaal”
16 Oktober, 11.00 tot 15.00 uur
ir. bureau Vanderveen,
Sassenstraat 21, 8011 PA Zwolle.

Deelnamekosten ? 50,- contant te voldoen op de dag zelf.

Aanmelden vooraf is vereist via een e-mail naar: [email protected] Er is een maximum aan het aantal deelnemers! De deelname is via volgorde van aanmelding en wordt met e-mail bevestigd.

Voor meer informatie, zie <www.mennovanderveen.nl> sectie “demo dagen”, of bel naar 038-4547704 of 040-2130186.

Gerelateerde berichten

Google TV écht naar Nederland

NIEUWS – Sony Nederland heeft laten weten dat het eind augustus zijn Google TV mediaplayers naar Nederland gaat halen. Met de NSZ-GS7 is het mogelijk om elke tv met internet te verbinden en via Google TV – een soort ultieme ip-tv oplossing – te streamen.

Review Marilyn Manson – Born Villain

Wat heb ik een goede herinneringen aan Mechanical Animals. Met name het nummer The Dope Show. Geweldig. Wellicht speelde ook mee dat ik op de release van het album 18 jaar was en op kamers ging: een wilde tijd met wilde muziek. Sinds Mechanical Animals heeft Manson me nooit écht meer gepakt. The Golden Age […]

Geef een reactie