web analytics

Nieuwe 3D tv’s Toshiba

We horen eigenlijk zelden iets van Toshiba. Echter, het notebookmerk heeft ook een vrij interessante tv-lijn. Onlangs heeft het bedrijf  drie nieuwe toestellen onthult in zijn Cell Regza lcd televisie lijn: de 55X2, de Slim 55XE2 en de 46XE2. De nieuwe modellen kunnen 2D als in 3D uitzenden. Heb je nog geen 3D content om te bekijken? Geen probleem: de televisies beschikken over de 2D/3D conversie technologie, zodat je ook 2D content in 3D kunt bekijken.

De 55X2 is een led tv met een contrast ratio van 9.000.000:1 – uiteraard dynamisch contrast – met een helderheid van 1000 cd/m2, wat erg licht is. De 55EX2 en de 46EX2 zijn eveneens led televisies, maar zij hebben een (dynamisch) contrast ratio van 4.000.000:1. De televisies kunnen dankzij de Quattro High Speed Clear technologie beelden in 240Hz vertonen. Dit geldt eveneens voor beelden die digitaal worden uitgezonden.

De nieuwe modellen hebben de beschikking over een hard disk, waardoor ze maar liefst 3TB aan gegevens kunnen opslaan. Wanneer de televisie op de blu-ray speler is aangesloten, kun je opnames van de harde schijf rechtstreeks op een blu-ray disk overzetten. De Cell Regza televisies kunnen dankzij dlna ook media streamen en via een usb-poort is ook media af te spelen.

De Toshiba Cell Regza televisies zullen vanaf oktober in Japan verkocht worden. Het is helaas nog niet bekend of de toestellen ook naar de Benelux zullen komen.

Gerelateerde berichten

Kef blade

Trio’tje KEF bij Overgaauw

NIEUWS – Leuk nieuws voor de fans van het Britse Kef. Op 15, 16 en 17 november staat een trio’tje te spelen bij Overgaauw in Leiden. Het komt – volgens Kef – niet veel voor dat er de mogelijkheid bestaat om deze drie modellen onder één dak te vinden, laat staan dat ze alle drie […]

Yurbuds

Yurbuds Inspire Pro – Iron Man Series

VIDEO – Wij bekijken vandaag een interessant item voor de sportende muziekliefhebber: de Yurbuds. We kenden het nog niet, maar tijdens de CES liepen we tegen deze bijzonder in-ear aan. Ontworpen door een extreme sporter: de initiatiefnemer deed mee aan de Ironman. We gaan de hoofdtelefoon nog echt testen, maar we pakken de Yurbuds Inspire […]

Geef een reactie