web analytics

Monster Miles Davis

Jawel, wederom een nieuwe hoofdtelefoon van Monster. Deze Miles Davis is een tribute aan de Jazz-legende. En aangezien Jazz-liefhebbers vaak geassocieerd worden met high-end, is het ook een state-of-the-art hoofdtelefoon. De prijs overigens ook: ?499,95.

Hieronder het persbericht van Lookenlisten:

Gemaakt om van Miles en ?All That Jazz? te genieten
Van de baanbrekende timbres van het album Birth Of The Cool tot de rijke orkestrale textuur van Sketches Of Spain en de beschouwende intimiteit van Kind Of Blue, u heeft nog nooit eerder uw favoriete jazz zo gehoord als via de Miles Davis Tribute Jazz hoofdtelefoon. Monster heeft deze Special Edition In-Ear monitors ontworpen om net zo meesterlijk en muzikaal te zijn als het genie waarop ze geïnspireerd zijn.

Geweldig voor alle soorten muziek
Miles Davis Tribute Jazz hoofdtelefoons zijn ontworpen en nauwkeurig afgestemd om accuraat de unieke akoestische klanken van jazz te reproduceren. Deze natuurgetrouwheid aan een breed spectrum van hoorbare klankkleuren laat u al uw favoriete muziek opnieuw ontdekken, zelfs voorbij jazz, met opwindende nieuwe details. Elke keer dat u luistert hoort u nuances die u nog nooit eerder heeft gehoord.

De SuperTip? oordopjes
Audiofielen en professionals weten hoe belangrijk geluidsisolatie is, voor een In-Ear hoofdtelefoon is dit enkel en alleen afhankelijk van de oordopjes. Monster is inmiddels de conventionele oordopjes voorbij gestreefd met de nieuw ontwikkelde SuperTips. De Supertips bieden geluidsisolatie zoals in een studio, zelfs in een rumoerige omgeving. Alle nuances en details die de Miles Davis Tribute hoofdtelefoon kan produceren blijven trouw bewaard met deze exclusieve hoofdtelefoon dopjes.

Monster® Miles Davis Tribute? High End In-Ear luidsprekers

l  Overweldigend eerbetoon aan Miles Davis en de muzikale wereld die door deze flamboyante muzikant werd geopend.

l  Nauwkeurig afgestemd om alle unieke akoestische tonen van Jazz zo accuraat mogelijk te reproduceren.

l  Bijzonder muzikaal om al uw favoriete muziek levendig en realistisch weer te geven.

l  Speciale verpakking als eerbetoon aan Miles’ trompetkoffer.

l  Een collector’s item voor alle liefhebbers en muzikanten.

Features:

l  Technologisch geavanceerde luidsprekerunit voor een krachtige weergave van het gehele frequentiebereik. Ongelooflijke helderheid en dynamiek geven het gevoel alsof u erbij bent.

l  De speciaal gevormde behuizing sluit nauwkeurig aan bij de gebruikte luidsprekertechnologie voor een grootse ervaring.

l  Sterke trekontlasting beschermt de kabel en weerstaat intensief gebruik.

l  Geavanceerde Monster kabel met gepatenteerde kabeltechnologieën van de wereld marktleider in hoge kwaliteit audiokabels.

l  Inclusief verschillende maten oordopjes en drie verschillende draagetuis.

Gerelateerde berichten

Spotify groeit en breidt functionaliteit uit

Online muziekaanbieder Spotify groeit met betrekking tot de gebruikersaantallen gestaag verder. Zo zijn er momenteel op maandbasis al meer dan 20 miljoen gebruikers, waarvan een kwart betaalt voor de dienst. Tevens hebben ze bekend gemaakt functionaliteit toe te voegen die het ontdekken van nieuwe muziek eenvoudiger moet maken. Populair De cijfers en de snelheid waarmee […]

Geef een reactie