items over Recensies

Zie ook: Recensies (544) | Hi-Fi (175) | Versterkers (75) | Geïntegreerd (24) |

Alpha Audio draait echt om recensies. Zowel van hardware als software. En we testen zowel stand alone producten als meerdere apparaten in een groepstest. Met name de groepstests geven veel inzicht in de verschillen in kwaliteit en weergave.

Productgroepen

Bij Alpha Audio testen we veel hifi-apparaten. Denk aan: versterkers, streamers, luidsprekers, bekabeling, voedingen, filters, d/a-converters of bijvoorbeeld multiroom producten, alles-in-één oplossingen en zelfs netwerkgerelateerde producten.

De focus van Alpha Audio ligt bij digitale audio. Streaming, dacs en online services is waar wij gespecialiseerd in zijn.

Accessoires Toon alle items

Alle recensies over audio-accessoires komen hier terecht. Een accessoires kan zijn een kabel, stroomfilter, onderzetters of bijvoorbeeld akoestische aanpassingen.


All-in-one Toon alle items

Alles-in-één audio-oplossingen zijn erg handig voor liefhebbers die een compacte maar degelijke hifi-oplossing zoeken. Er zijn genoeg interessante systemen. Een overzicht vindt u in deze categorie.


Hi-Fi Toon alle items

De categorie van de traditionele échte audio / hifi. Luidsprekers, versterkers, streamers, d/a-converters. Het luxere segment van de audio.


Home Cinema Toon alle items

De categorie waar alle AV-apparatuur onder geplaatst is. AV staat voor Audio Video. Kortom: het gaat om apparaten die zowel geschikt zijn voor Audio als Video weergave.


Muziek Toon alle items

De Hoofdcategorie voor muziekrecensies op Alpha Audio. Hier bespreken we nieuwe albums, die zowel op cd als digitaal als download te verkrijgen zijn. Ook speciale High Res Albums worden hier besproken.


Netwerk Toon alle items

Een streaming audio systeem kan niet zonder degelijk netwerk. Wij testen maar al te graag routers, NAS, switches en wifi-accesspoints om u uit te leggen wat u nodig hebt om optimaal te streamen!


Personal Audio Toon alle items

Een categorie, speciaal voor mobiele apparaten. Dit kunnen hoofdtelefoons zijn, maar ook mobiele spelers.


Streaming Audio Toon alle items

Streaming audio is relatief nieuw. Er zijn meerdere vormen waarop je kan streamen. Het kan bijvoorbeeld in één zone, of in meerdere zones tegelijk. Dat heet dan weer multiroom audio. Wij leggen niet alleen uit hoe het allemaal werkt, maar we testen ook streamers van A tot Z. Zo weet u precies waar u aan toe bent.


User review Toon alle items

Naast de redactie van Alpha Audio zijn er ook Alpha Audio lezers die audio apparatuur flink aan de tand voelen en daar gedegen reviews over schrijven. Die vind je onder deze categorie.