Drie maanden Tidal bij aanschaf Raumfeld-apparatuur

in Nieuws (1.814) |


Tidal

Wie een multiroomproduct van Raumfeld aanschaft, krijgt daar drie maanden gratis Tidal bij cadeau. In de Raumfeld-app is de Amerikaanse streamingdienst beschikbaar voor iOS- en Android-toestellen.

RaumfeldNormaliter kost een abonnement op Tidal 19,99 euro, dus klanten besparen met deze actie zo’n zestig euro. U dient zich op deze website te registreren middels het invullen van een vouchercode. De aanbiedingsperiode geldt van 6 mei tot en met 30 september 2015.

Lossless

In tegenstelling tot de meeste andere streamingdienstenbiedt biedt Tidal lossless-kwaliteit aan middels flac-streams (16bits/44,1KHz). De kwaliteit is vergelijkbaar met die van cd’s. De muziekcatalogus bestaat momenteel uit 25 miljoen nummers. Naast Tidal zijn ook de muziekbibliotheken van Spotify, Napster en Simfy voor draadloze Raumfeld-speakers beschikbaar.

  • Geef een reactie

    XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


    Gerelateerde items? Zie ook: