/2014/01/ces-2014-sony-lance-le-nwz-zx1-un-walkman-haut-de-gamme-24-bit192-khz/

in Achtergronden (1.259) |


  • Net deze speler gekocht. Deze Sony NWZ-zx1 klinkt fanatisch goed.Een heus buizen geluid als ik de keramische Sennheiser iem’s gebruik. Nu accu de accu is ingebrand (iem’s waren dat al) klinkt het nog beter. Maar nu de teleurstelling. Voor mijn zoon de Sony NWZ-A17 gekocht en speler vergeleken met die van mij. Wat blijkt? Geen verschil in geluidskwaliteit! Misschien gaat die van mijn zoon nog beter klinken as zijn accu is ingebrand. Onderzoek gedaan hierna. Allebei gebruiken ze de S-master dac van Sony zelf. Toch is er verschil tussen beide spelers. Mijn zoon laat de zijne soepel in het zakje zijn blouse glijden. Ik loop echter een stuk metaal van een halve kilo rond te zeulen met daarin dezelfde elektronica (het audio gedeelte althans) Gelukkig kan ik die van mij ook als agenda gebruiken.

  • Geef een reactie

    XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>