Alpha Audio

in Achtergronden (1.259) |


In dit topic kunt u zichzelf voorstellen aan de Alpha Audio Community. Het is natuurlijk wel zo netjes om dat even te doen voordat u vragen gaat stellen.

Laten we een voorbeeldje geven.

Alpha Audio is een platform dat in 2004 is opgericht. Vanaf 2011 zijn we volgas gegaan. We hebben inmiddels een team van acht mensen die regelmatig bijdragen leveren. U vindt de lijst van auteurs hier: https://www.alpha-audio.nl/colofon/.

Alpha Audio is begonnen als hobby. Puur informeren en lekker schrijven over hifi en muziek. Omdat het aantal lezers maar blijft stijgen – ook nu! – zijn we gaan zoeken naar meer auteurs die mee willen werken aan het project. Dat is verrassend goed gelukt. We hebben een enthousiast team dat er vol voor wil gaan.

Ons doel voor 2015 en verder: groeien, meer reviews, meer lezers en een grotere community bouwen, zodat we bijvoorbeeld leuke events kunnen opzetten!