Alpha Audio Community

in Achtergronden (1.259) |


logo-login

Alpha Audio heeft in basis maar één doel: de lezers enthousiast maken om de hifi-hobby te delen, anderen te informeren over wat hifi kan doen met muziek en natuurlijk elkaar te helpen nog meer uit te hobby te halen. Om dat te realiseren proberen we de lezers bij het platform te betrekken. Dat kan alleen als er interactie is tussen de redactie van Alpha Audio en natuurlijk communicatie tussen de lezers van Alpha Audio. 

Alpha Audio is een compleet onafhankelijk platform. We schrijven eerlijk over de producten en stellen ook de lezers in staat om feedback te posten en reviews in te sturen. Die worden ook geplaatst met als toevoeging: User Review.

Winkel-reviews

A10 Audio ShowOp Alpha Audio is een Store Locator. Daar kunnen lezers niet alleen winkels vinden, maar ook hun mening achter laten over de winkels. Hoe bent u geholpen? Wat vindt u van de sfeer in de winkel? Hoe is het aanbod?

Forum

Daarnaast is er een forum waar lezers hun ideeën kunnen posten en delen en anderen kunnen helpen. Alleen op deze manier kunnen we met z’n allen weer een stapje verder komen. Immers: niemand weet alles over alle merken!

Registreer!

Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van Alpha Audio – denk aan het op de hoogte blijven van reacties of meedoen in het Forum – kunt u zicht hier registreren.

 

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>