La Scala Tilburg verkoopt nieuwe Rega-producten

in Nieuws (1.814) |


Rega Elex-R

De winkel La Scala uit Tilburg heeft een nieuwe platenspeler en versterker aan zijn assortiment toegevoegd. Het gaat om producten van Rega, namelijk de RP10 platenspeler en Elex-R versterker. 

De Rega RP10 beschikt over een handgemaakte RB2000-arm die volgens het merk zeer nauwkeurig is. Dankzij de fijnafgestemde PSU-voeding en keramische draaischijf zou deze platenspeler zeer veel informatie uit een LP weten te halen. De prijs van de Rega RP10 bedraagt 4.995 euro inclusief PSU-voeding en Apheta MC-element. De Rega Elex-R is een versterker met een phono-uitgang. Volgens de winkel presteert de Elex-R beter dan de Brio-R en vertoont het apparaat veel overeenkomsten met de Elicit-R. De prijs bedraagt 1.195 euro.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: