Cursus Synology NAS – Cursus B

in Achtergronden (1.259) |


Synology_DS1512plus

U vindt ons actuele aanbod en onze recente data op www.nastraining.nl

Wilt u het maximale uit uw nas halen? Of wilt u gewoon eens kennis maken met het concept nas? Dat kan nu, want Alpha Audio gaat – samen met Video Trainingscentrum – workshops geven rondom deze interessante producten. We gebruiken daarbij producten van Synology: het meest populaire merk op gebied van nas. 

Theorie en praktijk

Tijdens deze training gaan we verder in op de Synology-NAS. Net als bij cursus A,  bestaat de workshop uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. We gaan er bij cursus D vanuit dat u de basis van de nas kent, zodat we nu verder kunnen verdiepen. In deze gevorderde cursus gaan we verder in op interessante details van de NAS, zoals het automatiseren van back-ups en het synchroniseren van de NAS met andere apparaten. Tevens gaan we in op File Station en poort forwarding. Bij het praktische gedeelte gaat u de theorie toepassen en zijn er twee docenten beschikbaar om u te helpen.

De trainingen vinden plaats in een mooie ruimte in IJsselstein waarbij iedereen op een eigen, gloednieuwe Synology-nas (DS214+) met DSM 5.0 (nieuwste besturingssysteem) kan werken. Er staan tevens moderne pc’s, zodat u direct, vlot te werk kunt gaan.

Inhoud NAS-cursus B

 • DS1513 Plus met 4 aansluitingenFile Station
 • Rechten instellen
 • Veilig bestanden delen
 • Externe mappen mounten
 • Cloud Station
 • Cloud Sync
 • Cloud Station Client
 • Mappen delen in Cloud Station
 • Cloud Station op de PC
 • Cloud Station op de smartphone
 • Back-ups
 • Naar andere NAS
 • Backups van PC naar NAS
 • Netwerktips
 • Beveiliging van de NAS
 • VPN
 • Firewall instellingen
 • Netwerkoptimalisatie
 • DS Note
 • En nog veel meer!

Synology-DSM_50_Performance_MonitorHandboek

Na afloop van de cursussen krijgt iedereen een uitgebreid handboek met alle informatie. Zo hebt u direct een compleet naslagwerk.

Prijzen en data

Een cursus vindt plaats in IJsselstein en neemt één dagdeel in beslag. We hebben zes plaatsen per dag (van 9:00 tot ongeveer 16:30)

Synology DS214 Play

Een cursus van een dag kost 199 euro.

U vindt alle data op http://nastraining.nl/trainingen/

Inschrijven

Hebt u interesse of wilt u zich inschrijven? Perfect! Perfect! U kunt zich inschrijven via Nastraining.nl.

Reacties van cursisten

Bedankt voor jullie duidelijke en goed verzorgde NAS-training, ik heb er veel van geleerd. Ik heb nu duidelijk meer plezier van me NAS, ook door het feit dat ik thuis ook alles terug kan zoeken in door jullie verstrekte goede cursusboeken. (Jan Okhuizen)

 

Goede cursus! Goede manual! Er is het maximale uit de dag gehaald. Meer informatie zou ik op één dag niet op kunnen nemen. Na het inrichten van de NAS komen er bij het gebruik toch nog weer vele vragen op. Ik zal daarom zeker gebruik maken van de mogelijkheid om ook na de cursus nog vragen over de stof te stellen. (Hans Alma)

 

Heb onlangs een Nas Synology 214 + gekocht in eerste instantie voor het streamen van muziek met mijn Naim Uniti. Jullie eerste cursusdag heeft me laten zien dat er nog heel veel dingen met een NAS mogelijk zijn, ik ga me er dus verder in verdiepen. Didactisch hebben jullie het allebei goed opgebouwd, en mijn complimenten voor het cursusmateriaal, zag er goed uit. Tzt ga ik zeker de vervolgtraining volgen. Bij thuiskomst onmiddellijk een nieuw wachtwoord voor mijn router ingevoerd. (Rien Hamakers)

 

Ik heb voor een paar weken terug de nas-cursus gevolgd. De cursus word op een leuke manier gegeven met voor een ieder een eigen pc en nas. Zodoende hoef je niet op een andere cursist te wachten. De cursusleiders geven op een leuke manier de uitleg van diversen onderdelen. Dus als je een nas hebt en jezelf denkt dat die eigenlijk veel zou moet kunnen dan dat klopt dat en op deze cursus helpen ze je een heel eind op weg. Ik ga zeker de vervolgcursus ook nog doen. Voor een ieder veel s6 met het volgen van deze cursus. (Gijs Hendriksen)

 

Ik heb de trainingsdag Nas Synology als heel leerzaam en plezierig ervaren. Zo ben ik na de cursus meteen begonnen om alle muziek die nu gewoon opgeslagen stond op te nemen in Audio Station. Ik kan nu inderdaad direct streamen naar mijn bestaande audio-installatie. Verder ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft de mogelijkheden die er zijn met een Synology-NAS. Dus mijn dank is groot. Ik denk er ook sterk over na om de 2e cursus ook te gaan volgen. (Hans Jager)

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>