Samenwerking CinemaDream & Audio-Life

in Importeurs en Distributeurs (201) | Nieuws (1.814) |


CinemaDream & Audio-Life

In november konden we al melden dat CinemaDream – oorspronkelijk specialist in high end video – een flinke sprong maakte op het gebied van audioweergave door PMC luidsprekers in het assortiment op te nemen. Dankzij de beklonken samenwerking met Audio-Life gaan ze nog een stapje verder. Het doel? High End Video combineren met High End Audio.

Bundeling van kennis en kunde

Volkan Bugday van CinemaDream en Caspar Bunge van Audio-Life – tevens ook de organisator van de succesvolle X-Fi show – bundelen hun krachten en kennis, daar beide partijen al eerder geregeld een verlengstuk waren voor elkaars vakgebied. Zo is de unieke showroom Audio-Life verrijkt met een door CinemaDream gerealiseerde een dedicated home cinema demo ruimte, waardoor geïnteresseerden kennis kunnen maken met hoogwaardige home cinema installaties en multi-channel audio.

CinemaDream & Audio-Life

Hoogwaardige merken

Dankzij de samenwerking tussen Audio-Life en CinemaDream hebben liefhebbers voortaan toegang tot nog meer unieke en hoogwaardige merken, waarbij laatstgenoemde vanaf heden zich ook importeur mag noemen van het merk Screen Excellence. Zij leveren werelds meest geliefde akoestisch transparante schermen.

CinemaDream theater

In het CinemaDream theater is het niet alleen mogelijk om de films te zien en te horen maar ook te voelen! Er is geïnvesteerd in het steeds populairder wordende D-Box Motion code systeem in combinatie met luxe stoelen van Fortress seating. Deze fauteuils zullen eind januari 2013 de showroom compleet maken. Fortress seating fabriceert luxe stoelen voor elke thuisbioscoop in alle soorten, maten en kleuren. Het D-Box motion systeem kan aangesloten worden op de audio apparatuur en daardoor beweegt de zetel gelijk aan de scenes op het doek. Hierdoor gaan kijkers volledig op in de film.

Cinephile kwaliteit

Om de beleving compleet te maken draait er permanent in demo een LED projector van Runco met cinephile kwaliteit. Zelfs de meest kritische en veeleisende videofiel onder ons zal hiermee tevreden worden gesteld! Naast Runco zijn er ook andere gewillige projectoren van JVC, Projectiondesign en Epson. Deze projectoren staan permanent voor demonstratie voor u klaar.

Voor informatie kunt u terecht op de websites van CinemaDream en Audio-Life.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: