McIntosh ook in bootje met Apple

in


XL_McAire_Low_Angle

NIEUWS – Ook het high-end merk McIntosh ziet in dat het niet zonder Apple kan. Nou ja… niet zonder streaming. Het heeft nu ook een iPod speaker met AirPlay in de markt gezet: de McAire. Een doc die trouwens ook via de kabel kan werken. Het zegt niets over dlna of upnp, dus ga er niet vanuit dat het vanaf een nas kan streamen.¬†

Twee 4″-woofers, twee 2″-midrange en twee tweeters (3/4″) gekoppeld aan een degelijke versterker. Wat het type is, zegt McIntosh niet. Wel dat het zowel via usb zijn werk kan doen (host-mode) en dat het compatible is met een breed scala aan Apple-apparaten. Echter: de iPhone 5 gaat niet passen. Beetje gemiste kans. Details over ondersteunde apparaten staan¬†hier.

De McAire gaat 4250 euro kosten en is vanaf nu zo’n beetje verkrijgbaar. De importeur van McIntosh is New Transtec.

 

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: